utorak, 10. ožujka 2015.

                  OPREMA ZA PSE


U opremu za pse spadaju od ogrlica, robice, medicinskih preparata, pomagala za dresuru,boxova, razno raznih ležajeva i dekica... Mi se bavimo izradom krevetića.
I da želimo Vam ih prodati... :)

Danas je došlo takvo vrijeme da našim kućnim ljubimcima pružamo šta više možemo i naravno tko koliko može. Želimo da im bude šta udobnije, dosta nas  dopušta spavanje i valjanje po našim krevetima i kaučima.
To nam daje nekakav osjećaj topline dok gledamo Tv ili čitamo ugodno štivo a naš ljubimac leži sklupčan kraj nas. 
Većina nas ne želi možda priznati al zapravo ta idila se vrlo brzo pretvori u manji ili možda veći pakao... Kad naš ljubimac preuzme kontrolu nad našim ležajem i nad nama pa ga fino ima na sve strane :)
Nema veze i dalje su oni nama vrlo dragi i mi njima ali morate razumjeti jednu stvar da u tome momentu Vi više nemate nikakvu kontrolu nad ljubimcem već on nad vama.On sebe vidi kao gazdu, ne Vas .

Naš posao nisu samo izrada krevetića već i ukupna briga o kućnim ljubimcima. Šetnje pasa, čuvanje, dnevni vrtić za pase, i mace naravno. Sa nama također imamo i veterinarskog tehničara i dugogodišnje iskustvo sa psima, tako da smo i dosta ljudi upoznali koji neznaju i ne žele reći to značajno NE! 
Ljudima... a možda, samo možda ste i Vi među njima, je dosta teško tim okruglim, moljakavim očima reči ne jer imate osjećaj da ste ih u dušu ranili i da će Vam do kraja života zamjerati.
Vjerujte mi jednu stvar pasu je potreban njegov prostor jednako kao i Vama vaš!
Nije bitno sad očete li Vi kupiti naš krevet ili neki drugi bitno je da shvatite da će pas biti puno sretniji kada se ispruži u svome krevetiću, a Vi ćete biti sretniji u svome krevetu bez dlaka, i bez nogu na sve strane :)

Probajte!

Prvo NE! je najteže al Vaš ljubimac će nakon trećeg NE! samo se fino okrenuti i leći u svoj krevet i vrlo brzo zaboraviti na Vas i Vaš krevet.
Nemojte da Vaš pas ovisi o vama jer to će se odražavati na njihov daljni život i sa drugim psima.Valjda želite da se sam izbori za sebe...A konstantnim držanjem psa kraj sebe, on stvara određeni gard prema Vama, na kraju se može dogoditi da Vam se niti jedan drugi pas a moguće ni osoba neče moći približiti.
Ne želite to! Želite imat suživot sa Vašim psom, Vi kao osoba i on kao životinja.


Handemade drveni krevetić


Naši kreveti su Handmade od pravoga drva, smreke. Komodni su za svakoga psa.

Za svakog psa posebno  prilagođeni, garantiramo Vam da će se Vaš ljubimac osjećati kao car u našem krevetiću.

Personalizirani, ispis imena Vašega ljubimca, razni decoupage ukrasi...

Pogledajte i slobodno nas kontaktirajte.


Ili nas potražite preko NannyDog FB
                                                               

  
Handemade drveni krevetići

 
Handemade drveni, personalizirani krevetić







Nema komentara:

Objavi komentar